Bestuur

De vereniging heeft een bestuur dat uit 8 personen bestaat. De samenstelling van het bestuur is als volgt:

• Twan de Bruijn (voorzitter)
  • Paul Janssen (vice-voorzitter)
  • Angela de Groot
  • Els Hofmans
  • Maud Heijnert
  • Paulien Rahel
  • Anne de Hoog

Het bestuur is verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk laten functioneren van de vereniging, zoals dat beschreven is in de statuten van de vereniging.

Het bestuur wordt bijgestaan door een aantal commissies. Dit zijn zelfstandige werkgroepen die zorgdragen voor bepaalde taken binnen de vereniging. De vereniging kent de volgende werkgroepen:

Spellencommissie

Organiseert activiteiten voor leden van de vereniging buiten het paard-/pony rijden, zoals barbecue, feestavond, zwemmen e.d.

• Ango Verstraaten
  • Elke Geurts
  • Marieke Hendriks

Ponykamp

Organiseert het jaarlijkse ponykamp (zonder pony’s) voor de leden van de ponyclub. Een jaarlijks hoogtepunt voor zowel de leden van de ponyclub als van de commissie!

• Ine Peeters
  • Ango Verstraaten